Valpene  fødes og vokser opp på stua sammen med oss, og alle de andre hundene i flokken. De første ukene er valpekassen skjermet i en krok slik at mor kan føle seg trygg og ikke behøver å ligge på vakt. Når valpene er et par uker gamle pleier mor å slippe til resten av flokken slik at alle hjelper til med pass, oppdragelse og renhold.

Når de er en 4-5 uker begynner vi å ta dem med ut, uansett årstid eller vær. I begynnelsen er 5 minutter mer enn nok for de små. Man rekker å oppleve mye av den store verden utenfor døra på et par minutter, speseilt hvis det er vinterstid og det er godt og kjølig der ute. Ellers fyller vi på med spennende opplevelser så godt vi kan. Et par kjøreturer og besøk hos venner blir det og.

Vi tar 15.000kr for en valp. Da er de selvfølgelig registrert i NKK, merket med chip og har helseattest som ikke er eldre enn 2 uker. Valpene vil være fulgt opp med ormekurer slik det er anbefalt og vi sender med en valpepakke med litt forskjellig til den første tiden. Valpene selges med standard NKK kontrakt der vi som tillegg krever at hunden vetrinærforsikres, og øyelyses på et senere tidspunkt.

Ved reservasjon av valp tar vi 2000kr i håndpenger.

God kommunikasjon med nye eier er viktig for oss. Vi ønsker derfor, så langt det lar seg gjøre,  at potenseielle valpekjøpere kommer på besøk for å hilse på oss, flokken og valpene.

Vi følger opp valper fra oss så lenge eier ønsker det og hjelper gjerne til slik at man får prøvd seg på lure coursing, blodspor, utstilling osv. Vi har selv lure coursing maskin og legger opp til felles treninger så ofte det lar seg gjøre.